[website ontwerp] [website bouwen] []
[Relatie Coach Relatietherapie Den Haag]
[Singlecoach]
[Relatie Coach Relatietherapie Den Haag]
[Relatietherapie Den Haag bij Sylvia van der Spek]
[]
[]
[]
[Relatietherapie Den Haag Relatiecoach Relatietherapie]
[Relatietherapie Den Haag]
[Singlecoach]
[Telefonisch Relatieadvies Relatie-advieslijn]
[Singleworkshop Singlecursus]
[Relatieraadsels]
[Relatietherapie Den Haag bij Sylvia van der Spek]
[Relatieboeken]
[Bekend uit de media]
[Tips bij relatieproblemen]
[Links]

Relatieraadsel
Den Haag

Beukstraat 35
2565 XT Den Haag
(Bomenbuurt)

Afspraak maken
voor een gratis kennismakingsgesprek?
Tel: 06 - 22 19 92 19
Telefonisch relatieadvies
0900 - 22 22 210
(0,80 cpm)


  

Relatiecoach Singlecoach Relatietherapie Den Haag

Wel of niet scheiden

We hebben vaak ruzie

Hij begrijpt me niet

Relatiecrisis

Verliefd op een ander

Hij is vreemdgegaan

Ik ben niet meer verliefd

Samenwonen

Ik voel mij eenzaam

Single

Relatietherapie Den Haag

Relatietherapie en Relatieraadsels
En dan heb je die felbegeerde relatie en dan blijkt deze verre van ideaal te zijn. De roze bril wordt afgezet en alles waar je eigenlijk op hoopte, blijkt niet waar te zijn. Je merkt dat je het gedrag van je partner, waar je in het begin over heen kon stappen, probeert te veranderen. De Relatie strandt, maar was dit nou nodig. Had het voorkomen kunnen worden? Door jouw Relatieraadsel op te lossen kun je de liefde voor je vriend(-in) weer terugvinden. Relatietherapie kan je daarbij helpen. En als blijkt dat dat niet meer lukt, dan weet je dat je alles geprobeerd hebt. Er zijn dan geen open eindjes meer en leer je hoe je in jouw volgende relatie een breuk kunt voorkomen.

Relatiecoaching of Relatietherapie?
De scheidslijn tussen relatiecoaching en relatietherapie is erg dun. Relatietherapie is vaak meer gericht op het verleden dan op de toekomst. In relatietherapie wordt meer conceptueel gewerkt met problemen en wordt gezocht naar de oorzaak. Relatiecoaching is meer gericht op de toekomst en is praktisch van aard. Er wordt meer gezocht naar oplossingen en minder gekeken naar de oorzaak van het probleem. In de praktijk blijkt dat Relatiecoaching en Relatietherapie eigenlijk niet zonder elkaar kunnen. Sommige problemen komen voort uit het verleden en daarom is het in relatiecoaching soms moeilijk naar de toekomst te kijken als het verleden niet op tafel komt. Relatiecoaching van Relatieraadsel is gericht op de toekomst en grijpt terug naar het verleden indien dit noodzakelijk is. De coaching is praktisch en doelgericht van aard en is gericht op snelle oplossingen voor jullie relatieraadsel.

Hoe ziet het relatiecoachingstraject of relatietherapie van Relatieraadsel eruit?
De Relatiecoach gaat samen met jullie kijken naar wat ieder afzonderlijk ongelukkig maakt. We gaan kijken of dat wat je ongelukkig maakt, bij jou of bij de ander ligt. Wat kan jij doen om het relatieproces te veranderen. Wij gaan kijken naar waar jullie beide behoefte aan hebben en leren te onderhandelen over wie wat doet. Wij kijken naar de manier waarop jullie communiceren, welke rollen jullie spelen ten opzichte van elkaar en welke patronen daarin te herkennen zijn. Zijn er blinde vlekken en wat weet je van jezelf. De Relatiecoach helpt jullie om samen een nieuwe relatie te realiseren, die voor jullie allebei de ideale is.

Wie is de relatiecoach / relatietherapeut?
De Relatiecoach / relatietherapeut in Den Haag is Sylvia van der Spek (1968)
Zij heeft een liefdevolle relatie met haar huidige partner met wie zij twee kinderen heeft gekregen. Zij heeft ondervonden dat een relatie niet zomaar vanzelf liefdevol is. Een goede relatie vraagt dat je jezelf diep in de ogen kijkt en actief blijft zoeken naar antwoorden op jouw Relatieraadsels. Zij is afgestudeerd psycholoog en master practioner in de NLP. Zij maakt gebruik van allerlei methoden om jouw ontdekkingsreis te ondersteunen. Voorbeelden van alternatieve methoden zijn visualisatietechnieken en inzichtkaartjes.

Wat kost een relatiecoachingstraject / relatietherapie?
Bel of mail voor een gratis kennismakingsgesprek.
Een sessie samen duurt een uur en een kwartier en kost € 115,00. Kom je alleen, dan kost een sessie € 99,00. Er zijn mogelijkheden om overdag en ‘s avonds (maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond) af te spreken.
Voor bedrijven gelden andere tarieven.

Als je een afspraak afzegt binnen 48 uur dan wordt 50% van het tarief in rekening gebracht. Binnen 24 uur ben je het gehele tarief verschuldigd.
Verder geldt dat de adviezen die door de relatiecoach gegeven worden, slechts voorstellen en suggesties zijn, die door jou zelf beoordeeld zullen moeten worden of je ze wilt toepassen. Je blijft dus ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor jouw proces en de beslissingen die je neemt.
Alle andere voorwaarden die aan het coachingstraject ten grondslag liggen, staan in de algemene voorwaarden van Relatieraadsel die je, als je wilt, per email kunt opvragen.