[website maken] [website ontwerp] []
[]
[Relatie Coach Relatietherapie Den Haag]
[Singlecoach]
[Relatie Coach Relatietherapie Den Haag]
[Relatietherapie Den Haag bij Sylvia van der Spek]
[]
[]
[]
[Relatietherapie Den Haag Relatiecoach Relatietherapie]
[Relatietherapie Den Haag]
[Singlecoach]
[Telefonisch Relatieadvies Relatie-advieslijn]
[Singleworkshop Singlecursus]
[Relatieraadsels]
[Relatietherapie Den Haag bij Sylvia van der Spek]
[Relatieboeken]
[Bekend uit de media]
[Tips bij relatieproblemen]
[Links]

Relatieraadsel
Den Haag

Beukstraat 35
2565 XT Den Haag
(Bomenbuurt)

Afspraak maken
voor een gratis kennismakingsgesprek?
Tel: 06 - 22 19 92 19
Telefonisch relatieadvies
0900 - 22 22 210
(0,80 cpm)


  

Relatiecoach Singlecoach Relatietherapie Den Haag

Wel of niet scheiden

We hebben vaak ruzie

Hij begrijpt me niet

Relatiecrisis

Verliefd op een ander

Hij is vreemdgegaan

Ik ben niet meer verliefd

Samenwonen

Ik voel mij eenzaam

Single

Singlecoach voor vrouwen

Veel vrouwen vinden het helemaal niet leuk om single te zijn. Zij zijn het daarnaast ook nog eens zat om naar de kroeg te gaan of eindeloos datingsites af te speuren om daar hun ideale man tegen te komen. Ze hebben al van alles geprobeerd en toch is het nog niet gelukt. Elke keer weer levert dat een teleurstelling op. Veel mannen zijn niet leuk of spannend en als een man wel voldoet aan jouw smaak, valt hij niet op jou. Dus zeg je tegen je omgeving dat je heel gelukkig bent als vrijgezel. En vaak heb je ook wel het gevoel dat het singleleven ook zijn voordelen heeft. Maar als je diep in hart toch die ideale relatie wilt en het maar niet wil lukken, dan is singlecoaching misschien wat voor jou!

Hoe ziet een singlecoachingstraject eruit?
Samen met de Singlecoach ga je kijken waar je naar op zoek bent. Komt de man die je zoekt ook overeen met wat voor soort leven jij zou willen leiden.
Ook gaan we na wat je nu toe hebt ondernomen en waar je op gelet hebt. We halen daar jouw gedragspatronen uit die niet succesvol zijn en vervangen die voor nieuwe.
Onderwerpen die aan de orde komen zijn ontmoeten, wat straal je uit, wat is aantrekkingskracht voor jou, welke mannen komen op jou af, waar ben je naar op zoek en hoe ga je met je toekomstige man om. Maak je het hem lastig of ben je te gretig. Pas je je aan of neem je de leiding. Misschien gaan we wel winkelen om een nieuwe outfit aan te schaffen. Ondertussen krijg je allerlei opdrachten die passen bij jouw relatieraadsel. Dat is voor iedereen anders want iedereen heeft een uniek raadsel.

Wie is de singlecoach?
De Singlecoach is Sylvia van der Spek (1968) en haar praktijk is in Den Haag.
Zij is zelf tussen twee relaties in een lange tijd single geweest. En weet dus precies wat het is en hoe het voelt om Single te zijn. Door haar Relatieraadsel op te lossen heeft zij haar huidige partner ontmoet met wie zij twee kinderen heeft gekregen. Sylvia is afgestudeerd psycholoog en master-practioner in de NLP. Zij maakt gebruik van allerlei methoden om jouw ontdekkingsreis te ondersteunen. Voorbeelden zijn nlp-technieken, visualisatietechnieken en inzichtkaartjes.

Wat kost een singlecoachingstraject?
Bel of mail voor een gratis kennismakingsgesprek, tel: 06-22199219 of info@relatieraadsel.nl
Een sessie van een uur en een kwartier kost € 99,00. Er zijn mogelijkheden om overdag en ‘s avonds af te spreken (maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond).

Als je een afspraak afzegt binnen 48 uur,dan wordt 50% van het tarief in rekening gebracht. Binnen 24 uur ben je het gehele tarief verschuldigd.
Verder geldt dat de adviezen die door de relatiecoach gegeven worden, slechts voorstellen en suggesties zijn, die door jou zelf beoordeeld zullen moeten worden of je ze wilt toepassen. Je blijft dus ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor jouw proces en de beslissingen die je neemt.
Alle andere voorwaarden, die aan het coachingstraject ten grondslag liggen, staan in de algemene voorwaarden van Relatieraadsel die je, als je wilt, per email kunt opvragen.