[website maken] [website bouwen] []
[]
[]
[Relatie Coach Relatietherapie Den Haag]
[Singlecoach]
[Relatie Coach Relatietherapie Den Haag]
[Relatietherapie Den Haag bij Sylvia van der Spek]
[]
[]
[]
[Relatietherapie Den Haag Relatiecoach Relatietherapie]
[Relatietherapie Den Haag]
[Singlecoach]
[Telefonisch Relatieadvies Relatie-advieslijn]
[Singleworkshop Singlecursus]
[Relatieraadsels]
[Relatietherapie Den Haag bij Sylvia van der Spek]
[Relatieboeken]
[Bekend uit de media]
[Tips bij relatieproblemen]
[Links]

Relatieraadsel
Den Haag

Beukstraat 35
2565 XT Den Haag
(Bomenbuurt)

Afspraak maken
voor een gratis kennismakingsgesprek?
Tel: 06 - 22 19 92 19
Telefonisch relatieadvies
0900 - 22 22 210
(0,80 cpm)


  

Relatiecoach Singlecoach Relatietherapie Den Haag

Wel of niet scheiden

We hebben vaak ruzie

Hij begrijpt me niet

Relatiecrisis

Verliefd op een ander

Hij is vreemdgegaan

Ik ben niet meer verliefd

Samenwonen

Ik voel mij eenzaam

Single

Relatieraadsel-cursussen voor jou en jouw vriendinnen

Lukt het jou en jouw vriendinnen maar niet die ideale man of vrouw te vinden of vast te houden. Heb jullie al veel geprobeerd op het gebied van daten en versiertrucs? Vallen jullie op foute mannen of ben je nog steeds niet over je ex heen? Heb je een vriend, maar hebben jullie veel ruzie? Iedereen heeft zo zijn eigen Relatieraadsels.

Het werkt als volgt. We plannen een avond. Aan het begin van de avond vertellen alle vriendinnen kort, wat zijn of haar relatievraag is. Sylvia gaat aan de hand van die vragen de avond invullen. De cursus zal licht en vrolijk zijn, maar ook intensief. Je zult lachen, maar ook verbaasd zijn en misschien soms verdrietig. Jullie zullen veel leren en relativeren over jezelf en van de anderen. En aan het einde van de avond zullen jullie vooral blij zijn dat jullie aandacht hebben gegeven aan jezelf en aan jouw Relatieraadsel.

Verschillende thema's kunnen zijn:
Help, ik val op foute mannen! 
Wat zijn foute mannen? Mannen die je wel aan het lijntje houden maar die er niet helemaal voor gaan! Mannen die verslaafd zijn of getrouwd. Of mannen die narcistische trekjes hebben. Ook mannen met bindingsangst zijn mannen waar je maar moeilijk een relatie mee aan kunt gaan. Als je op mannen valt die er niet helemaal voor gaan, dan kan Sylvia jou helpen deze mannen te herkennen en er met een grote boog omheen te lopen!

Ik kom mijn ideale partner niet tegen. Zijn mijn wensen wel realistisch?
We gaan kijken of jij wel helder voor ogen hebt wat jij zoekt. Of denk je dat je teveel noten op je zang hebt en denk je dat het onmogelijk is voor een man om hier aan te voldoen. Veel singles zijn zich vaak niet bewust van wat zij zoeken of hebben tegenstijdigheden in hun wensen ten aanzien van hun prins op het witte paard. En als je niet weet wat je zoekt, hoe kun je het dan vinden?

Mijn relatie is saai geworden
Leven jij en jouw vriend als broer en zus? Een relatie kan na een tijd wat saai worden. De paaltjes zijn gezet en jij en jouw vriend weten wat jullie aan elkaar hebben. Ieder doet zijn klusjes, maar wordt je daar vrolijk van? Sylvia kan jou helpen weer met een frisse blik naar jouw relatie te kijken.

Door de jarenlange ervaring van Sylvia zijn er oneindig veel thema's die aan de orde kunnen komen. Wil je een voorproefje zien van de workshop? Kijk dan op www.youtube.nl voor een gedeelte van aflevering 2 van het programma De 100 singles van de NCRV.

Locatie: Beukstraat 35 in Den Haag
Aanvang: 19.00 uur - 21.30 uur
Kosten: € 65,00 per vriendin (minimaal 4 en maximaal 8 personen) (inclusief koffie en thee)

Meld je aan door een email te sturen naar
info@relatieraadsel.nl of bel 06-22199219.

Een deelnemer over Relatieraadsel-avond:
'Ik was het stadium van happysingle voorbij. Ik kwam tijdens een Relatieraadsel-avond kwam ik er achter dat ik op totaal verkeerde beweegredenen relaties aanging. Zoals Sylvia dat zegt: Ik heb mijn Relatieraadsel opgelost.'